.
Välkommen till Gymnastikföreningen Örebro!
Välkommen till Örebros nya Gymnastikförening som är en ihopslagning av föreningarna Arbetarnas Gymnastikförening och Örebro Gymnastikförening!

Vill du börja träna hos oss går du in på denna länken, det är först till kvarn på lediga platser. Bokningen öppnar den 17 juni kl 08.00.

Vill du läsa om vilka grupper vi har kan du klicka längst upp i menyn på "Barn & Ungdomsgymnastik", "Truppgymnastik", Cheerleading", "Parkour", "Manlig AG", "Vuxen Motion", "Alla Kan Gympa".

Vi söker alltid nya ledare så vi kan utveckla vår verksamhet, är du intresserad så kan du anmäla dig här så kontaktar vi dig! Bli ledare i GF Örebro

Extra årsmöte den 17 september kl 17.00
2019-08-20 11:51

Kallelse till extra årsmöte

DAGORDNING

1. Mötet öppnas

2. Fastställande av röstlängd för mötet
3. Val av ordförande för mötet
4. Val av sekreterare för mötet
5. Val av protokolljusterare och rösträknare
6. Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt
7. Dagordningens godkännande
8. Behandling av styrelsens förslag
    a) Presenation av styrelsens förslag.

Styrelsen föreslår en stadgeändring i 1 kap Allmänna bestämmelser 1§ Ändamål.
        Nuvarande lydelse: ”Föreningen ska bedriva följande idrotter: Gymnastik med olika inriktningar”
        Föreslagen ändring: ”Föreningen ska bedriva följande idrotter: Gymnastik med olika inriktningar och                                                     Cheerleading”
    b) Beslut

9. Mötets avslutande

Plats: Idrottens hus, Karlsgatan 28

Tid: 17 sep kl 17.00-17.30

Familjekväll på Golfbanan - 26 augusti
2019-08-19 14:01
Välkommen till en härlig familjekväll på Örebro City Golf & CC, Gustavsviksanläggningen, där du och din familj får prova på golf.

Under ledning av våra tränare får både liten och stor prova på några av golfens grundslag på olika stationer. Vi testar fulla slag på rangen och närspel på puttinggreen. Roliga utmaningar utlovas också!

När: Måndagen den 26 augusti
Tid: Kl 18-20 på Gustavsviks träningsområde.

Gemensam samling vid bollautomaten kl 18. Utrustning: Vi har låneutrustning på stationerna. Har du egna golfklubbor får du förstås ta med dem. Klubbens restaurang G19 har kvällsöppet och serverar hamburgare mm. Anmälan: Maila kansliet, info@gforebro.se, senast 21 augusti. Platsbegränsning 110 personer, först till kvarn gäller…
Obs – anmäl alla medlemmar i familjen som kommer. Varmt välkommen till oss på Örebro City Golf, träffa bollen och träffa nya kompisar!
Höststart för alla träningsgrupper vecka 36
2019-08-13 12:49
Snart drar höstterminen igång igen för alla barn och ungdomsgrupper!

Start - Vecka 36
Lov - Vecka 44
Uppvisning - 14 december

Vi hoppas ni får en rolig och lärorik termin hos oss!
Följ med till Norge och heja på föreningens lag på Nordiska Mästerskapen!
2019-08-12 13:41
Anmäl dig och följ med GF Örebro till Norge!

Föreningens Mixlag vann svenska mästerskapen och är ett av lagen som representerar Sverige på nordiska mästerskapen i Norge den 9 nov. Följ med och heja fram våra gymnaster!

Vi har 59 platser i en supporterbuss som kommer att åka t o r den 9 nov till Drammen

Kostnaden är 799kr (resa, entré, supporter t-shirt)

Anmälan sker via vår hemsida under Anmälan -> Övrigt -> Nordiska mästerskapen 2019 (https://sportadmin.se/book/?F=%7B3C67124E-6F8B-4107-8200-59BDC880E353%7D )
Ny styrelse i GF Örebro
2019-05-28 15:15

GF Örebro storsatsar på bred och tung kompetens för att ytterligare dominera gymnastiken i Sverige när den nya styrelsen valdes in.

Under våren höll GF Örebro sitt årsmöte och en ny styrelse tillsattes. Karin Östgren, VD på Consensus i Örebro, valdes som ordförande. Hennes förhoppning är att med sin erfarenhet inom värdegrundsarbete och brobyggande mellan organisationer som tidigare slagits samman kunna tillföra kompetens och engagemang för att få en av Sveriges största gymnastikföreningar att blomstra ytterligare.

– Det blir ett spännande år och jag hoppas att mina erfarenheter tillsammans med den kompetens som finns i den här styrelsen ska kunna leda till en fortsatt positiv utveckling av GF Örebro, både på elitnivå och men också inom breddgymnastiken, förklarar Karin Östgren.

Styrelsen som tillsatts har stor erfarenhet från gymnastiken och innehar även kompetens inom försäljning, marknadsföring, kommunikation och eget företagande.

Efter ett år där interimsstyrelsen, med ordförande Satu Sandberg i spetsen, har arbetat hårt med att bland annat få ordning på nya stadgar, arbetsordningar och stöd till det nya kansliet var det nu alltså dags för den nya styrelsen att väljas in (se alla hela GF Örebros styrelse nedan).

– Det känns hedrande att få uppdraget som ordförande i Gymnastikföreningen Örebro, säger Karin Östgren. Jag är oerhört imponerad av det arbete som interimsstyrelsen tillsammans med verksamheten har genomfört, den grund som de lagt för föreningen och ser nu fram emot att få fortsätta arbetet tillsammans med den nytillträdda styrelsen.

Den nya styrelsen gick direkt till konstituerande möte och valde för året Johanna Söderek till vice ordförande, Thomas Lindelöf till sekreterare och Maria Ekström till kassör.

Styrelse 2019

Sommarläger , 03/05 10:55

Våra samarbetspartners
Stöd GF Örebro! Koppla ert medlemskap till oss
Tipsa om Fastighetsbyrån, stöd föreningen!
Stöd GF Örebro genom gräsroten och Svenska spel
Hur kan vi hjälpa dig med din grafiska profil?