.
Klädkollektion för GF Örebro
I samarbete har Stadium och Gymnastikföreningen Örebro jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På siten hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!
En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening!
Nu kan du stödja din förening genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus
på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Och ju mer du handlar desto mer bonus, både till dig själv och till föreningen.

För mer information, kontakta Stadium Team Sales, www.stadiumteamsales.se

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Klicka in på www.stadiumteamsales.se/gforebro

Produkter i butik
På Stadium Marieberg finns ett urval av alla produkter i denna profil till försäljning.

Beställningar på hemsidan
Ska du beställa individuellt, dvs inte gemensamt i gruppen, så går det jättebra. För att kunna lägga en webborder på hemsidan så måste du vara registrerad. Detta gör du genom att klicka på figuren högst upp i högra hörnet på webben www.stadiumteamsales.se/gforebro. Där fyller du i din information och väljer Marieberg Örebro som butik, sedan GF Örebro som förening. Hanteringskostnaden på 149:- kommer tas bort.

Våra samarbetspartners
Stöd GF Örebro! Koppla ert medlemskap till oss
Tipsa om Fastighetsbyrån, stöd föreningen!
Stöd GF Örebro genom gräsroten och Svenska spel
Hur kan vi hjälpa dig med din grafiska profil?